Urk och jahaja!

Det blir ingen date imorn. Jag fick hoppa in extra på jobbet och kan inte tacka nej. Hjärtat avslöjade dock sina planer som vi flyttar till torsdag. Bio och middag, bara vi två med full service ;)

Längtar redan till torsdag!

God natt!

Här händer det grejer!

Kolla här och hjälp till att pusha min lilla blogg så att fler kan lära sig om V!


Kvalitetstid...

....är vad vi ska skaffa oss.

Jag var så innerligt trött på att vi sågs vareviga dag men aldrig umgicks ordentligt. Vi fastnade framför tv:n eller diskuterade nästa veckas mat eller ojade oss över den allt annat än lågmälda tanten i lägenheten ovanför. Jag läste nånstans om tipset att dejta i ett förhållande. Eftersom jag inte är den som drar arslet efter mig la jag fram förslaget till min sambo som brukar behöva ett par omgångar av mitt tjat för att acceptera nya förslag. Döm om min förvåning när han helt av sig själv dagarna efter mitt framläggande bjöd ut mig på en hemlig date på onsdag! Iiihh! Det enda jag vet är att jag ska vara klar 17.30 för hemlig aktivitet.

Vad ska jag vänta mig? Skumbad och choklad? Stjärnskådning? Manlagad middag och vin? Bio kanske?

Två veckor senare är det min tur att bjuda honom på en överaskning. Vad tycker ni att jag ska hitta på? Nåt som passar plånboken är mitt enda kriterie!

Spännande!

Glide on!

Ett inlägg om nåt så hemligt men nödvändligt som glidmedel.

Vi som har V har säkert fått höra både en och två gånger om hur viktigt det är med mycket glidmedel om man ska pröva på att ha samlag. Glidmedel minskar friktionen mot slemhinnorna och därmed också smärtan. Men där slutar också råden. Vad ska man välja? Var finns det att köpa. För de allra flesta slutar shoppingturen på apoteken med en tub Klick i påsen!

Klick är inte ett bra glidmedel! Så nu är "katten ur påsen". Det finns så många andra glidmedel som är tusen gånger bättre. Jag ska inte ljuga och säga att jag är bevandrad inom glidmedelsdjungeln men jag tänker dela med mig av mina erfarenheter från de två mest frekvent använda tuberna här hos oss.

Klick finns, trots mitt lilla utbrott, alltsom oftast hemma hos oss av den enkla anledningen att det är lättillgängligt. Det har sina fördelar men mest det är kladdigt, kletigt, kallt och slemmigt. Inte ett dugg sexigt med andra ord. Fördelarna då kanske ni undrar? Priset! Det är inte så farligt dyrt och det finns att köpa på alla apotek.

Liquid Silk är min favorit men den har ett stor MEN! Jag kunde aldrig använda den när jag hade ont. Det sved som bara fan! Men den går att köpa på liten flaska så klicka hem en och testa för om det funkar så är det förhoppnigsvis det sista märke du behöver testa. Det är glidigt till tusen och känns varmt på en gång. Du behöver inte heller klämma ut halva flaskan för att få effekt. dessutom funkar det utmärkt att använda till trilskande menskoppar och tamponger.

Både Klick och Liquid Silk är vattenbaserade och kan användas tillsammans med kondomer och leksaker. Jag funderar på att klicka hem ett silikonbaserat glidmedel mest för att testa. Rapport kommer så snart det anlänt och använts!

Jag vill passa på att tipsa om två utmärkta sidor:

www.afroditesapotek.se
www.rfsu.se

Kramen!

Kändis ;)

Visade stolt upp artikeln i Cosmo för en av mina vänner här hemma idag. Hon blev imponerad. Det verkar vara lättare för henne att hantera min sjukdom och att komma med frågor nu när jag inte har ont längre.

Förövrigt är det nu helt stiltje på sexfronten. Jag håller på att bli galen! Vi kommer bara inte till. Antingen är vi för trötta, för upptagna eller för nåt annat. Jag tror att vi fallit tillbaka i våra gamla V-sexmönster där det var enklare att inte ha sex öht. Jag har dock lagt fram det rakt på sak och sagt till X att jag vill ha mer sex. Vad annat kan jag göra? Men för att vara rättvis så har det varit mycket annat i ett par veckor nu. Förhoppningsvis blir det mer sex när allt lugnat ner sig en smula.

Segt!

Det har varit lite segt här på bloggen ett par dar nu men det beror helt enkelt på att inget intressant har hänt. Dock verkar det som om en hel del lösa trådar knyts ihop inom en snar framtid. Ska bli skönt med lite stabilitet framöver. Det har varit ett evigt flängande de senaste åren.....

Nu: God natt!

Bisexuell?

Jag har fått frågan ett par gånger om jag är lesbisk eller bisexuell. Jag blir alltid lite stum när sånt kommer upp för i ärlighetens namn har jag inte nåt bra svar. Nej, jag är inte lesbisk, jag älskar män och kan hitta saker jag uppskattar eller attraheras av hos väldigt många fler än de som befinner sig innanför "snygg-ramen". Är jag bisexuell? Nja...nej...alltså. Jag har aldrig träffat en kvinna som jag känt mig dragen till på samma sätt som jag känner mig dragen till män men jag är ändå inte främmande för tanken att jag skulle kunna göra det.

Det är ju ganska lätt att påstå att alla är bisexuella till en viss grad, och jag väljer faktiskt att tro att så är fallet. Det vore ju ganska tråkigt annars. Eller hur?!

Tacksam!

Jag har varit så uppslukad av allt nytt som skett sen smärtan försvunnit att jag inte tagit mig tid att fundera över vad det egentligen innebär. Nu när jag haft en chans att sitta ner och tänka så inser jag hur oändligt tacksam jag är över att få vara frisk. Många gånger är det svårt att uttrycka sin lycka då man inte vill spä på ångesten för dem som fortfarande har ont. Men jag måste få vara glad över detta. Jag älskar att leva nu när det inte längre gör ont, ont, ont!

Jag är så glad att jag skulle kunna sätta mig och gråta.

!

Nu är det här....

.....och eftersom det utlovade numret inte dumpit ner i min postlåda fick jag lov att punga ut de 29:50 som tidningen kostade. Artikeln är bra för att vara en tjejtidningsartikel. Nu är nästa mål att få upp denna sjukdom på de stora arenorna. Uppdrag Granskning? Debatt kanske? Det vore nog idé att skicka in förslag dit. MEN! Det kanske vore nog bra att gå ihop några stycken så att det syns att det finns ett intresse. Jag startar upp en tråd på forumet. Skutta dit PRONTO!

Fortsatt fascination!

Ha, ha! Menskoppen fortsätter att förundra. Idag slog det mig att det u egentligen är helt sjukt att man som kvinna inte vet hur mycket man blöder vid mensen. Men m-koppen råder ju bot på det. Jag har aldrig haft stora blödningar men det är ju ändå helt omöjligt att uppskatta mängden. Igår efter att ha haft koppen inne i 8 h hade det samlats ca 1-2 tsk i botten på koppen. Efter bara 2 dagars användning känns det som om jag redan känner min kropp lite bättre än innan.

Härligt!

Mens med menskopp

I onsdags började mina bröst ömma igen. Örkh....illa, mens snart! Men inget ont som inte har nåt gott med sig. Nu skulle jag ju få möjlighet att testa menskoppen "på riktigt". Mensen kom i förrgårkväll (udda eftersom jag alltid fått mens på natten innan) och idag hårdtestades koppen. Det var mycket lättare att få den på plats den här gången och den kändes inte alls. Inget läckage och bara bra betyg vad gäller det. Jag har dock lite problem med att få ut den. Det var lite trixigt att få vakumet att släppa utan att behöva använde alltför många fingrar, jag är ju fortfarande lite känslig down under, speciellt om man kommer åt med nån nagel. Men jag antar att övning ger färdighet och tror knappast att jag kommer att använda tamponger mer.

Jag läste i den lilla medföljande broschyren att på Island av alla ställen så använder nästa alla menstruerande kvinnor menskopp. Bara en sån sak!

Yohoo! Var är du lilla tidning?

Jag blev ju intervjuad av tidningen Cosmopolitan för en artikel om V. I Brinnande vulvas blogg såg jag att hon fått sitt nummer och jag blev såklart helt sjukligt nyfiken. Var är mitt nummer? Hohoo....kanske kommer det imorgon?!

Gah!

Jag måste ta mig samman.....sitter bara här och gör inget. Försökte byta bakgrund till bloggen, gick ju sådär. Ok, jag ska inte vara så hård mot mig själv. Jag har ju faktiskt diskat lite och kommit halvvägs igenom att byta sängkläder. Dessutom är jag både sminkad och påklädd. Det tar sig. Men.....jag trillade dit igen. X vet vad det handlar om, ingen annan. Jag hatar att jag gör det men fan, fa, fan...

Bättre sent än aldrig....

Klockan är 08.37 och jag är uppe. Seeeegt!

Mår piss - men inte som ni tror!

Nej, V har inte blivit sämre -  peppar, peppar! Jag är bara inne i en sjukligt dålig period. Man skulle kunna tro att man vid min ålder (jaja, men jag är nästan 30) borde veta hur man själv funkar och kunna ta sig samman, men inte. Det är hemskt att erkänna men jag mår ashål när jag inte jobbar. Vissa skulle kanske älska att byta med mig, ledig hela dagarna, sova till 12, fika stan runt. Men jag klarar inte av att bara sitta hemma. Jag blir helt apatisk, tar mig knappt ur sängen och sitter sen och väntar tills dan är slut och jag får gå och lägga mig igen. Trots att jag är hemma hela veckorna blir inget gjort. Lägenheten såg bättre ut i somras när vi båda jobbade heltid. Arbete och kontakt med andra människor ger mig energi.

Imorn lovar jag att skriva ett inlägg klockan 08.15. Då kommer jag förhoppningsvis att ta mig upp. Håll alla tummar!

Sov gott!

(Förövrigt: Varför finns det så många onischade bloggar? Är inte poängen med en blogg att man ska skriva/beskriva något specifikt? Jag kanske har fattat det hela fel men vad jag sett är de flest bloggar bara ofentliga dagböcker där folk hänger ur sina ganska så ointressanta liv!? Ja, ja...jag behöver ju inte läsa dem....)

Stolt som få!

Jag kan inte ge er en närmare förklaring men jag måste bara tala om hur stolt jag är över min älskling! Han har gjort något som är helt otroligt och som väldigt få av oss skulle ha ork och vilja att klara av.

:)

Svettig träning!

För första gången på länge (hela sommaren) tränade jag igår. Ett riktigt svettigt boxpass och jag var nästan spyfärdig - så härligt! Jag hittar alltid på en massa ursäkter för att inte träna trota att jag älskar känslan av att vara så trött att man inte orkar stå på benen. Fysisk träning ska ju vara bra för V dessutom (och för sexlivet).

Ni som fortfarande har ont, hjälper det att träna?

Rastlös!

NEJ! Jag har drabbats av nåt som jag hatar. Jag är sjukt rastlös. Det bara pirrar och drar i hela kroppen, jag kan inte sitta still och jag är alldeles för speedad för att ta tag i nåt vettigt. Vad beror detta på?

Gah!

Lust föder lust!

Det ligger verkligen något i uttrycket att lust föder lust. Något att tänka på nu när höstmys står på schemat..... 

Inte så lätt som man kan tro!

Fick ju såklart lov att testa menskoppen, alltså om den passade, har ju inte mens nu...

Det var inte helt lätt att få den på plats. Tror att det beror på mina spända muskler, trots att jag inte har jätteont längre så är jag spänd. Det tar nog ett par försök innan man hittar en bra ställning och ett bra sätt att få den på plats. Dessutom tyckte jag att den kändes innuti när den väl satt inne. Nåja, det löser sig.

Nu ska jag dricka upp mitt rödvin och fortsätta njuta av kvällen.

Kram på er!

Nu har den anlänt!

Idag låg den där i brevlådan, i en liten brun påse, min menskopp. Jag hoppas att den kommer att funka. Det verkar ju synnerligen mycket smidigare att byta mer sällan och att dessutom slippa alla luddande tamponger (som jag nu kan använda) och otympliga bindor. Dessutom är det ju bättre för miljön.

Jag slog till på en moon cup vilken inhandlades på Amandas intima.

Vad har ni för erfarenheter av menskoppen (vilken är ett fruktansvärt äckligt namn bth)?

Bloggterapi och självcensur!

Bloggen är min terapi! Det var dess primära syfte. För att inte omedvetet censurera mig själv så valde jag att blogga anonymt. Jag vet att jag har en tendens att tillrättalägga verkligheten när jag diskuterar problem och livet i allmänhet annars. Det finns en person som vet vem jag är och som kikar in här ibland. Min vän L. För henne behöver jag inte censurera mig. Men, som så många andra anonyma bloggare så stöter jag ofta på problemet i att veta hur mycket jag kan avslöja om mitt liv utan att min anonymitet går i graven. Jag lever dessutom ihop med någon och vill inte lämna ut honom på nätet. Självklart påverkar hans upp och nedgångar även mig och med det min sjukdom. Alltför ingående beskrivningar av hans och mina problem skulle dock göra att jag lämnar ut honom och gör mig själv mindre anonym, speciellt eftersom jag bor i en mindre stad.

Jag kan iallafall skriva att han har problem som påverkar mig mycket, som påverkar oss mycket. Det är inte hans problem som orsakar min tvekan utan biverkningarna av dem. Jag vet att allt detta låter luddigt men det är ju just det som är problemet. Att jag inte kan vara mer ingående än så.

Gah!

Hemligheter!

Igår låg den där i brevlådan. Rosa och alldeles full med hemligheter. Det är konstigt hur mycket skrivna ord påverkar hela kroppen. Erotiska noveller borde delas ut gratis till alla. Sträckläste igårkväll. Kan verkligen rekommendera denna lilla rosa bakelse till alla.

Förövrigt har ett intressant erbjudande trillat ner i min inkorg. Bakgrunden? Jag är tydligen helt oemotståndligt glad och positiv.....jobb? Ja, kanske. Måste luska lite mer i det hela inna jag vågar tacka ja.

Ser ni att jag dessutom ändrat beskrivningen på bloggen? Jag vågar äntligen se på mig själv som frisk. Jag tänker inte safe:a. Så som jag tänker så blir det. Det är min nya devis!


Oh yeah!

Bättre igen! Gud så skönt!

Lite morgonsex imorse bekräftade det jag misstänkte, det var bara ett tillfälligt bakslag. Jag vet ju att jag måste låta kroppen få verka i sin egen takt. Min hjärna är lite snabbare än min kropp. Som det brukar vara alltså ;)

btw: Katarina från Bjooti har varit in och kikat och lämnat en kommentar! Jag är alldeles överlycklig, hon är typ min idol! Tack Katarina! Du är bäst, bäst, bäst!

RSS 2.0