Nu är det här....

.....och eftersom det utlovade numret inte dumpit ner i min postlåda fick jag lov att punga ut de 29:50 som tidningen kostade. Artikeln är bra för att vara en tjejtidningsartikel. Nu är nästa mål att få upp denna sjukdom på de stora arenorna. Uppdrag Granskning? Debatt kanske? Det vore nog idé att skicka in förslag dit. MEN! Det kanske vore nog bra att gå ihop några stycken så att det syns att det finns ett intresse. Jag startar upp en tråd på forumet. Skutta dit PRONTO!

Kommentarer
Postat av: brinnande vulva

skuttat in på forumet



Håller med dig på alla punkter. Lyckades vi med Cosmo borde vi klara av att uppmärksamma sjukdomen ännu mer. Det är bra att vi började nånstans, men vi borde inte nöja oss med det.



En debatt hade varit väldigt bra!

2008-09-18 @ 22:02:46
URL: http://brinnandevulva.blogg.se/
Postat av: Milla

Ah har tidningen kommit ut nu, vad bra!

Ska köpa den imorgon :)

2008-09-19 @ 00:39:31
Postat av: brinnande vulva

Hej, satt och tänkte på en sak. Det har börjat komma fler och fler bloggar om vestibulit. Det borde väl vara värt att uppmärksamma i media? Behöver inte bli nån stort men att det iaf nämns. Då riktar man uppmärksamhet på sjukdomen på ett annat sätt som jag tror skulle funka. Ett litet projket på sidan av det andra.. Ville bara kolla vad du tyckte om det.

2008-09-25 @ 23:10:51
URL: http://brinnandevulva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0